21.4.09

kırmızı ve mor...




4 yorum:

estasarimelif dedi ki...

bloğunuzu şimdi keşfettim ben de keçe tasarımlar yapıyorum ekledim kendimi izleyenlere.sevgiler.ellerinize emeğinize sağlık.elif.

Ay Cam Takı Tasarım dedi ki...

teşekkürler, sizin de çok hoş tasarımlarınız var... bundan böyle ben de sizi izleyeceğim.

sevgiler...

estasarimelif dedi ki...

selam yine ben elif.23-28 nisan tarihleri arasında bursa nilüfer 2.sanatsal cadde fuarına katıldım.cam boncuk yapımını orada yakinen izleme fırsatım oldu.karşımda bursada tek olduğunu sandığım meslekdaşınız yeralıyordu.6 gün boyunca güzel paylaşımlara imza attık.inanılmaz güzel şeyler ortaya çıkıyor.zor ama izlemesi bile çok zevkli bi çalışma.ve sanırım oldukça da maliyetli.öyle diğ mi?
aslında bende merak sardım bu işe.ama çok yoğunum şu ara.bahsettiğim arkadaş ingilterede kuslara giderek öğrenmiş bu işi.sonra türkiyeye döndüğünde istanbulda cam ocağı vakfından ve beykoz belediyesinin desteklediği bi kurstan da eğitim almış. birde yabancı bi hoca geliyormuş yılda birkaç kez yanılmıyorsam.onun eğitimlerini kaçırmadan takip ediyormuş. 6 gün boyunca fuarın en çok ilgi çeken ismi oldu.hatta bir sonraki fuarın afiş fotoğrafı o olacak sanırım. onun yaptıklarından bir çok ürün aldım.aldıklarımı işlerimde kullanayım diyordum ama kıyamadım.başka materyallerle birleştirerek yaka iğneleri yaptım kendime cam bocuklardan.içi boş olanlarda vardı üfleme gibi. bu arada bloğunuzda görüntülediğiniz gümüş yüzükleride çok beğendim.fiyatını merak ettim.kırmızı kutulardakilerin.biraz meraklıyız da takılara :)

sizinde atölyenizi ürünlerinizi görmeyi çok isterim.ama malum şartlar...okul ev oğlum vb....
aslında malzeme almak için marputçulara gelicem mayıs içinde ama eşimle birlikte.ve sanırım alışverişten pek zamanım kalmayacak bilirsiniz o dükkan senin bu toptancı benim derken vakit nasıl geçiyor anlamıyor insan. ama bursaya gelirseniz beklerim. sevgiler elif.

Ay Cam Takı Tasarım dedi ki...

merhaba elif hanım,
öncelikle geç yanıt verdiğim için özür dilerim.
Cam boncuk yapımı konusunda haklısınız biraz maliyetli bir iş bizimkisi özellikle kurulum aşamasında... malzemelerin tamamı yurtdışından geldiği için Türkiye'de de euro karşılığı olarak alıyorsunuz.
Cam boncuk yapımı konusunda bir çok teknik var bunlardan biri de sizin de bahsettiğiniz içi boş boncuklar... ben de çok seviyorum onları ve çok renkli ve içine küçük başka bir boncuk daha yaparak daha da eğlenceli hale getiriyorum içi boş boncukları ("içimdeki boncuğu gördünüz mü?"isimli kolyemdeki gibi).
yüzüklerin fiyatlarını sormuşsunuz ama malesef ikisinin de sahipleri var uzun zamandır, yani ikisi de satılmış ürünlerden...
istanbul'a geldiğinizde ben de sizinle görüşmek tanışmak isterdim ama sanırım sizin açınızdan bu mümkün olmayacak. Tahmin ediyorum ne yoğunlukta bir alışveriş yapacağınızı, ben bile istanbul içinde iken sabah gittiğim halde akşam zor dönüyorum malzeme alışverişinden...

sevgiler...
ayşegül

FEEDJIT Live Traffic Feed